elektra-elektra

Uw deskundige elektricien voor de aanleg van elektra

Neem voor het trekken van bedrading, het installeren van nieuwe stoppen en het aanleggen van verlichting en schakelmateriaal altijd een ervaren elektricien in de hand. Alleen dan bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Heeft u problemen met uw elektra, bijvoorbeeld kortsluiting, neem dan contact met ons op voor een vakkundige reparatie. Onze elektriciens bezitten vakdiploma's en hebben veel ervaring, zodat u alle werkzaamheden op het gebied van elektra met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Bedrading

Twijfelt u over de staat van uw huidige bedrading of heeft u extra stopcontacten nodig? Maak dan een afspraak met onze deskundige elektricien. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende stroomvoorzieningen tegen de beste prijs.

Verlichting en schakelmateriaal

De juiste verlichting is onmisbaar bij het snijden van groente in de keuken, het werken op kantoor of het lezen van een boek in bed. Een uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat u overal goed zicht heeft en doet daarnaast wonderen voor de sfeer in huis. Wij leveren en monteren verlichting in iedere ruimte in huis. Ook kunnen wij passend schakelmateriaal installeren voor een eenvoudige bediening van uw verlichting.

Deskundige reparatie bij storingen

Springt uw aardlekschakelaar steeds om? Dan is de kans groot dat er een probleem is met uw installatie of de apparaten die op het elektriciteitsnet zijn aangesloten. Onze elektricien komt graag bij u langs voor een deskundige reparatie.

Offerte aanvragen

Als ervaren elektricien zijn wij sterk in het trekken van bedrading, het aanleggen van verlichting en schakelaars en het verhelpen van problemen met uw elektriciteit. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Maak afspraak


Top