Installatiebedrijf Provos
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Installatiebedrijf Provos Leiden Installatiebedrijf Provos Leiden

Installatiebedrijf Provos uit Leiden: installateur en loodgieter pur sang

Installatiebedrijf PROVOS is dé specialist op het gebied van centrale verwarming, loodgieterswerk, badkamers en elektra in de regio Leiden. Als ervaren loodgieter en installateur zorgen we altijd voor een gedegen advies op maat en de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast kenmerkt ons bedrijf zich door de combinatie van veelzijdigheid en flexibiliteit.


Zorgzaam

Wanneer u kiest voor Installatiebedrijf PROVOS, dan kunt u rekenen op een nette installatie en oplevering. Onze medewerkers houden er bovendien rekening mee dat voorzieningen als gas, water, cv en de douche zoveel mogelijk bruikbaar blijven.

 

Veelzijdig

Heeft u plannen om de badkamer te verbouwen? Dan zorgen wij voor de totale renovatie, van het stucwerk tot de installatie van het sanitair. Indien nodig schakelen we een specialist in. Op deze manier hoeft u nooit zelf op zoek naar een timmerman, elektricien of stucadoor. Alles in één hand, wel zo makkelijk.

   

Creatief

In bestaande bouw moeten soms creatieve oplossingen worden bedacht voor uw wensen. PROVOS is een flexibel installatiebedrijf en denkt graag met u mee. Wij zijn van mening dat er voor iedere wens een passende oplossing is!

       

Duidelijk en vertrouwd

Wij zetten in principe één monteur op uw klus. Hierdoor kunt u direct met hem overleggen en hem over het werk aanspreken. U weet dus altijd wie er in uw huis aan het werk is, hierdoor hoeft u niet voortdurend aanwezig te zijn. Sterker nog, wij doen veel verbouwingen terwijl de bewoners niet thuis zijn. Vrije dagen opnemen is dus niet nodig.

 

Wij zijn uw loodgieter en installateur voor:

- centrale verwarming

- badkamers

- gas en water

- elektra

- renovaties en verbouwingen

 

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze loodgieters en installateurs zijn voornamelijk werkzaam in de regio Leiden.Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...