provos-installatiebedrijf-leiden-verwarming-slide-1

Installateur voor uw centrale verwarming in Leiden

PROVOS uit Leiden geeft u deskundig advies op het gebied van centrale verwarming. Is de cv-ketel aan vervanging toe, wenst u vloerverwarming of een mooie designradiator voor in de badkamer? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend. Onze professionele installateurs plaatsen of vervangen uw huidige cv-installatie met vakmanschap. Daarbij kunt u rekenen op een minimum aan overlast en een resultaat dat compleet aan uw wensen voldoet.

Cv-ketel installatie

Wanneer uw cv-ketel tussen de 12 en 15 jaar oud is, is de kans op storingen en dure reparaties hoog. Wij adviseren daarom om de verwarmingsketel tijdig te vervangen. Onze installateur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wilt u met meerdere tappunten tegelijkertijd beschikking hebben over warm water of heeft een plannen voor de aanschaf van een stortdouche? Onze installateur weet precies welke cv-ketel geschikt is voor u. Wij plaatsen uw nieuwe cv-ketel binnen één dag. 's Ochtends brandt het oude toestel nog en als u 's avonds thuiskomt, brandt de nieuwe. 


Werkzaamheden centrale verwarming

  • cv-ketel vervanging en installatie
  • plaatsen van (design)radiatoren en convectoren
  • aanleggen van vloerverwarming
  • aanpassen van water- en gasleidingen
  • reparatie en onderhoud van de cv-installatie 


Onderhoud

Voor een probleemloze werking en lange levensduur van uw cv-ketel is het belangrijk dat hij op gezette tijden goed wordt onderhouden. Eventuele gebreken repareren wij snel en vakkundig, waardoor vervelende storingen in de toekomst voorkomen worden. Daarnaast werkt een schone en onderhouden cv-ketel energiezuiniger. Heeft u toch overhoopt last van een storing? Dan is onze 24-uurs storingservice voor vaste klanten snel ter plaatse. 

Offerte aanvragen

Wilt u advies aan huis of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het installeren van uw cv-ketel, radiatoren, convectoren of vloerverwarming? Neem dan gerust contact met ons op. Onze installateurs zorgen voor een perfecte aanleg van uw centrale verwarming in de regio Leiden.

Maak afspraakTop